Terug

Bereken uw autoverzekering.

Schadeherstel via de Volkswagen dealer Direct vervangend vervoer Geen eigen risico Aankoopwaarderegeling tot 5 jaar Unieke extra premiebescherming

Kenteken


Nieuwe auto en/of kenteken onbekend?

Uitvoering

Alarmklassei

Om diefstal van uw auto tegen te gaan, zijn er diverse soorten alarminstallaties. Bij auto’s met een waarde van meer dan 50.000 euro is een alarmsysteem verplicht. Bij een lagere waarde is het niet verplicht, maar kan dit voordeel geven op uw te betalen premie. Heeft u geen alarmsysteem of weet u niet met welk alarmsysteem uw Volkswagen is uitgerust? Selecteer dan: Geen / onbekend systeem.

Mijn Volkswagen app ingeschakeld?i

Is uw Volkswagen uitgerust met Connect Car en beschikt u over de Volkswagen app? Heeft u ook het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen app ingeschakeld? Dan krijgt u direct een melding zodra uw Volkswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden, bijvoorbeeld in het geval van diefstal. De Mijn Volkswagen app is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen modellen, namelijk de Connected Series. Vanaf begin mei kunt u ook de Mijn Volkswagen module in laten bouwen in uw Volkswagen Polo, Golf en Passat vanaf bouwjaar 2010.

Wie is de verzekeringsnemer?

Ik of mijn partner heeft al een Volkswagen Autoverzekeringi

Heeft u al een auto bij ons verzekerd, dan krijgt u op de tweede auto dezelfde korting. Deze korting geldt overigens niet voor inwonende kinderen.

Aantal kilometers per jaar

Schadeherstel via uw Volkswagen dealer met 100% originele onderdelen

Bekijk de video

De Volkswagen dealer herstelt uw Volkswagen snel en vakkundig met 100% originele onderdelen. Uw voordeel: geen waardeverlies bij inruil. Ook betaalt u in geval van reparatie bij de Volkswagen dealer geen eigen risico.

Regelmatige bestuurder

Schadevrije jaren

Postcode

Huisnummer

Huisnummer toevoeging

Geboortedatum

Terug Premie berekenen

verder naar stap 2